me really like


Guuud så snygg den här Leopard kavajen är.. man kanske inte ser den så bra, men den är iallafall svart, och fodringen är leopard... Från H&M alla som undrar!

en vit kärlek

Jag äääääääälskar min nya tröja! Bara så ni vet alltså ;)
Har varit och tränat, sen gick jag på en lång prommis ute, sen bakade jag pepparkakor. Hur duktig har jag varit va? Nu ska jag fixa lite mer mitt hår hade jag tänkt, sen blir det att se på Harry Potter och bara ha en mysig lördag helt enkelt. Ha det fint!

söndag


Älskar den här outfiten som Kenza har lagt ut!

godmorgon! vaknade tidigt idag.. som vanligt. Ska snart dra iväg och träna, ska bli skönt ändå. Vad jag ska göra efter vet jag inte... kanske gå och shoppa nått. Imorron är det iallafall skyltsöndag.. nice!  Så då blir det nog kanske att gå dit med några soeta. Mååste verkligen köpa nya nagellack... sen har jag sett världens finaste tröja på kappahl som jag måste prova.. jaja, nu borde jag gå och hjälpa till med frukosten! PUSSS!

äntligen fredag

oooooooh yes! Underbart! Väldigt efterlängtat! Dagen har gått väldigt fort idag. Snart ska jag dra iväg på träning, den är kort så jaaaa, efter det blir det gomiddag och fredaagsmyyys! Samma gamla underbara fredag, helt enkelt! Ha en fortsatt trevlig helg allesammans, hadetbraaa!


mitt nya linne


                        Från Monki, kommer ej ihåg priset!

tonighttt


tjatja! Är hemma nu, eller har varit det ett tag. Sitter just nu o målar naglarna eftersom nagellacket lossnade under bild timmen vi hade.. vi höll på med lera. Eftersom att jag har rätt sköra naglar så måste jag alltid måla dom när jag ska låta de växa, för annars så går naglarna så lätt av! :)
 Ska iallafall börja Julpynta snart.. oo får alltid julkänslor då! Har bara lite svårt o bestämma mig vad jag ska ha i mina fönstren. Såå nu vet ni deeet. Nu borde jag måla andra handen färdigt. PUSSOKRAM!

tooorsdag

Hallå däär! Skööönt med torsdag.. vilket betyder att imorron är det helg underbart!! Idag ska jag julpynta, känns mycket trevligt eftersom att det bara är 1 måndag kvar till jul, längtar så otroligt mycket till Jullovet, jag blir seriöst bara tröttare och tröttare.. har svårt för min veckarklocka, och för att stiga upp... skriver mer senare!  Puss på er ha en fin dag!


pusssss!

Hejhej på er, det här har varit en riktigt hurtbulle dag alltså. Borde gå och lägga mig nu, klockan är 23.00 och är jätte trött.. imorron blir det att julpynta och göra julmys här hemma, + lite plugg på det. ååh, känner verkligen julkänslan just nu.. ett sånt där pirr i kroppen ni vet. Nu borde jag krypa under täcket i min varma säng och sova!puss och godnatt!


to die for


Dom här snyggingarna är ju bara att tråkigt snygga.. dessa kommer jag äga
inom en snar framtid kan jag berätta för er.. undra bara var sånna här finns?


skor


Dom här skorna kommer jag att gå i till våren.. så jäkla snygga! Puss!

onsdag


EN INSPIRATION KICK VARE HÄR!

Hejhej, det är -19grader ute...
det räcker väl att jag säger så vaaa. Har iallafall kommit hem för ett tag sedan, skönt att vara hemma säger jag bara! Hade 2 gympalektioner idag, så är väldigt död om man säger så. Iallafall, så är det skönt att veta att snart är det lov.. men man har ju ått veta att det är ungefär 5-6 prov innan lovet... inte roligt.. blir JÄTTE mycket plugg till helgen. Aja, nu ska jag sätta mig framför tv:n och äta goda nuldar. PUSS!

LITE INSPIRATION

Här får ni lite insperation som jag hittade, kärlek till dessa plagg och smycken!


Love Love Love!

It's not true, it just fake


Photo: Me

Hallå! Just nu är klockan 5 över 8, och jag ska börja att sätta igång med kodningen här hade jag tänkt mig... har suttit och planerat med en galning, och har beslutat att vi ska ha sovöver party till helgen! Det inkluderar massor med godis, julmust, skratt, gråt, prat, tjockade av snask och film.. Kommer bli så grymt roligt! Har faktiskt inte träffat henne på länge så det känns roligt att få ha en liten "girls night". Jaja, nu ska jag väle sluta skriva och återgå till allt det andra. Har faktiskt en gympaväska att packa,som kommer bli as tung, kul! Haha inte de, inte.
Nä men måste nu gå nu.. förresten visst är jag duktig på att upptadera?! Och vet ni? Det är onsdag imorron!!! PUSS!!


beacause i love the damn picture




Hejhej! Har kommit hem från skolan.. bra dag idag alltså! Ska snart åka iväg och kanske julshoppa lite grann tror jag.. har bestämt mig för att riktigt sattsa på julshoppingen- brukar göra det ändå varje jul, men nu ska jag verkligen hitta nått fint... har jag bestämt mig.
Ville bara berätta att om 4 veckor är det jullov... vet att jag tjatar om det menmen, så uunderbart. Nu ska jag gå och fixxxxa lite, puss på er snyggingar! 

puss!

hej sötnosar! Nu är kl tio över 7 och jag har snart fixat klart mig! Vi har HK på morrnen så då slipper jag äta nu.. skönt ändå med lite sovmorron.. tog mig ett långt bad, det var jäkligt skönt! När jag kommer hem så ska jag sitta med desingen troligtvis.. det är fortfarande lite här på bloggen som ärligt talat ser väldigt weird ut! Men nu måste jag kila, ha en bra tisdag.. pusspuss!


Mindre än 4veckor kvar till jullov(!)

TILLBAKA TILL START?!
KATEGORIER
- Dagboken
- Shopping
- Vill ha
- Outfits
- Gott
- Design
- Photoshop
- Videos
- Tips





FOTO
- Djur
- Människor
- Miljö
- Vatten
- Porträtt
- Ego lilla Jag
- Kamera utrustningen







ARKIV
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December













RSS 2.0